Redaktionen

Krögarsvepets redaktion är en dedikerad grupp experter med fingertoppskänsla för matkultur, trender och kulinariska nyskapelser. Deras passion för restaurangbranschen genomsyrar deras arbete när de utforskar, analyserar och delar med sig av insikter som påverkar gastronomins framtid. Med djup förståelse för smaker, service och kundupplevelse vägleder de läsare genom den dynamiska världen av mat och dryck.

Hållbarhetsstrategier

Framgångsrika marknadsföringsstrategier

Bästa praxis för personalhantering

Desirée Jaks - Årets Kock 2023

Unik årgångschampagne från Bollinger - La Côte aux Enfants 2013 lanseras exklusivt

Löfbergs Presenterar Ny Smakrik Espresso: Coppomo

Svanenmärkta Bjertorp Slott skymtar bland trädkronorna

Webhallen och Steam Hotel Lanserar Sveriges Första Gaming Suite

Clarion Hotel® Post skapar Samarbete mellan Innovativa Yrkeskvinnor på VRÅ

Hotellkedjan Elite Hotels inleder Ambitiöst Samarbeta med Sveriges Olympiska Kommitté inför OS

Ny Kvarterskrog Bistro Bangatan Öppnar i Majorna

Steam Hotel Nominerat till Det Stora Turismpriset – En Västeråsisk Framgångssaga

THE JETS Sätter Jazzig Prägel på Hotel Kung Carl:s Fredagskvällar

Svenska Glassmästaren Skapar Mästerverk av Smaker hos Lejonet & Björnen

Hantverksbageriet Gateau öppnar på Arlanda i höst - Nya Matupplevelser för Resenärer

Norwegian och Strawberry samarbetar för att revolutionera lojalitetsprogrammen med gemensam "valuta"

Scandic Go Utökar med Ännu Ett Hotell i Centrala Stockholm

O’Learys öppnar ny restaurang i Mörby Centrum och tar Eatertainment-upplevelsen till nya höjder

MAX Burgers stärker kommunikationsteamet med Henric Byström som ny kommunikationschef

Medieprofil Michael Porseryd Tar Över Som VD för Svenska Brasserier

Tallink Silja och Marimekko Skapar Elegans ombord på Fartyget Silja Serenade

Fria El-låne-bilar Revolutionerar Hotellgästers Upplevelser

Zebrain Tecknar Ramavtal med Strawberry för Digital Coaching i Norden och Baltikum

Picadeli förnyar sitt engagemang för hållbarhet genom innovativa papplock

4 viner varje restaurang måste ha på sin vinlista!

Personalbrist och Arbetskraftsfrågor: Utmaningar i att Säkra Kvalificerad Personal i Serviceindustrin

Hållbarhet och miljömedvetenhet: hotell och restauranger tar Steg mot en grönare framtid

Lokal och Ekologisk Mat: En Växande Efterfrågan på Hållbara Måltider

Flexibla Bokningsalternativ: Anpassning till Osäkerhet Efter Pandemin