AZ Design Utökar Sitt Sortiment Online - En Spännande Utveckling för Kök och Matsalsprodukter

I en tid där möbler och inredning blir alltmer centrala för att skapa en attraktiv miljö, tar AZ Design, en välrenommerad leverantör av möbler och inredning för offentliga rum, ett stort kliv framåt. Idag tillkännager företaget sin utökning av sortimentet inom kök och matsalsprodukter i sin onlinebutik, och detta är en spännande utveckling för alla som söker innovativa lösningar och den senaste designen.

AZ Designs nya sortiment erbjuder ett brett utbud av banbrytande produkter som kombinerar klassisk design med modern teknologi. Från skarpa japanska kockknivar till smarta köksredskap, strävar företaget efter att erbjuda både konsumenter och restauranger en unik köksupplevelse.

Andreas Zwahlen, VD på AZ Design, delar sin vision:

"I en tid där digitaliseringen spelar en allt viktigare roll är det mer nödvändigt än någonsin att erbjuda kunderna en helhetsupplevelse. Med vårt nya sortiment vill vi överraska och inspirera, och omvandla varje måltid till en minnesvärd händelse. Vi tror att det är den perfekta balansen mellan tradition och innovation som kommer att sätta oss i framkanten av e-handelns utveckling inom kök och matsal."

Utöver sin etablerade ställning på B2B-marknaden strävar nu AZ Design också efter att bli en favorit bland konsumenter. Med ett imponerande sortiment på över 10 000 produkter och en prisgaranti på 105% visar företaget att de är beredda att höja ribban för vad kunder kan förvänta sig av online shopping.

AZ Design är inte bara känt för sitt breda sortiment och kvalitetsprodukter, utan har även blivit uppmärksammat för sitt engagemang inom näringslivet. Utmärkelser som "Superföretag" från Veckans Affärer och Bisnode visar företagets konsekventa arbete för att uppnå framgång och excellence inom sitt område.

Andreas Zwahlen svarar på några frågor:

Hur tror du att ert nya sortiment kan bidra till ökad försäljning för restauranger?

"När gäster besöker en restaurang eller ett café är det inte bara maten som räknas, utan hela upplevelsen. Med vårt nya sortiment kan dessa platser skapa en unik atmosfär som får kunderna att återvända. Kvalitet och design kan förvandla en vanlig måltid till en minnesvärd upplevelse."

Kan du ge exempel på en produkt som du tror kan revolutionera caféer och varför?

"Självklart! Våra barglas är mer än bara glas - de är en del av upplevelsen. Varje glas är noggrant designat för att förhöja smak och doft av drycken. De är inte bara estetiskt tilltalande, utan tillverkade av högkvalitativa material som kombinerar skönhet med hållbarhet. Oavsett om det är en cocktail på en bar eller en lugn stund hemma, garanterar våra barglas alltid en enastående dryckesupplevelse."

Hur kan barer dra nytta av ert sortiment för att förbättra kundupplevelsen?

"Baren är inte bara en plats för drycker; det är också en plats för samvaro. Med våra eleganta serveringsbrickor och innovativa förvaringslösningar kan barer skapa en sofistikerad och bekväm atmosfär som får gästerna att stanna längre och njuta mer."

Hur ser du på sambandet mellan inredningens kvalitet och restaurangens försäljning?

"Sambandet är tydligt och kraftfullt. En välgjord och attraktiv inredning kan öka en restaurangs dragningskraft, vilket kan leda till högre kundnärvaro. När gästerna känner sig bekväma i en estetiskt tilltalande miljö är de mer benägna att stanna längre, beställa mer och rekommendera stället till vänner och familj."

De första produkterna från det nya sortimentet kommer att vara tillgängliga på AZ Designs webbplats från och med den 1 december 2023.

Källa & För ytterligare information och bilder, besök AZ Design.

Om AZ Design:

AZ Design grundades år 2009 av Andreas Zwahlen och har vuxit till att bli en ledande aktör på den nordiska marknaden inom möbler och inredningslösningar för offentliga utrymmen. Från restauranger och hotell till kontorslokaler och konferensrum erbjuder företaget en omfattande produktportfölj via sin webbutik. Med över 10 000 produkter i sortimentet erbjuder de en bekväm lösning för företag och organisationer som söker kvalitet och design. AZ Design garanterar också bättre priser än någon annanstans tack vare sin unika 105% prisgaranti, vilket har resulterat i att de utsetts till "Årets Superföretag" av Veckans Affärer och Bisnode två år i rad.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Andra artiklar om

Utrustning