Hotellkedjan Elite Hotels inleder Ambitiöst Samarbeta med Sveriges Olympiska Kommitté inför OS

27 september 2023 - Hotellkoncernen Elite Hotels of Sweden tecknar ett betydande samarbetsavtal med Sveriges Olympiska Kommitté (SOK) för att stödja svensk elitidrott och främja god hälsa och välmående. Samarbetet inkluderar att Elite Hotels blir officiell hotellpartner till SOK och OS-laget.

Elite Hotels of Sweden, den största familjeägda hotellverksamheten i Sverige med närvaro på 25 orter från Malmö i söder till Kiruna i norr, har undertecknat ett imponerande partnerskap med Sveriges Olympiska Kommitté (SOK). Syftet med detta ambitiösa avtal är att främja fysisk aktivitet och hälsa samtidigt som man ger svensk elitidrott den bästa möjliga plattformen för framgång.

Elite Hotels har en lång historia av att erbjuda vackra och avkopplande hotellmiljöer, och de har nu tagit sitt engagemang till en ny nivå genom att stödja svensk elitidrott och bli officiell leverantör och hotellpartner till SOK och OS-laget.

David Halldén, VD och koncernchef på Elite Hotels of Sweden, uttryckte sin entusiasm över samarbetet: "Vi är givetvis mycket glada över samarbetet med Sveriges Olympiska Kommitté, den svenska elitidrottens flaggskepp. Som officiell hotellpartner ser vi fram emot att få stötta det svenska OS-laget inför, under och efter träningar och tävlingar genom att möjliggöra såväl uppladdning, återhämtning och god sömn, som bra mat i våra vackra hotellmiljöer runt om i Sverige."

En viktig del av detta partnerskap är att främja hälsa och välmående bland människor i alla åldrar genom att inspirera dem att vara aktiva och skapa positiva förebilder inom de olympiska idrotterna. Genom detta hoppas man inspirera kommande generationer att följa sina sportsliga drömmar.

Samarbetet inkluderar också att Elite Hotels kommer vara värd för SOK:s OS-trupp inför de kommande olympiska spelen i Paris 2024. Elite Stadshotellet i Eskilstuna kommer att fungera som en perfekt plats för truppen att avsluta sin förberedelse inför OS.

Åsa Edlund Jönsson, generalsekreterare på SOK, kommenterade detta förläger och sa: "Elite Stadshotellet i Eskilstuna blir en perfekt sista uppladdning för den svenska truppen inför avresan till OS. Vi kan tryggt säga att Elite Hotels kan erbjuda olympierna slutförberedelser i världsklass."

Invigningen av OS i Paris äger rum den 26 juli 2024.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

David Halldén, VD och koncernchef, Elite Hotels of SwedenE-post: david.hallden@elite.se

Åsa Edlund Jönsson, generalsekreterare, Sveriges Olympiska KommittéE-post: asa.edlund.jonsson@sok.se

Om Sveriges Olympiska Kommitté

Sveriges Olympiska Kommittés uppdrag är att förbereda, organisera och genomföra det svenska deltagandet vid OS. Med stöd av olika partnerskap ger SOK idrottsmän och -kvinnor från de olympiska idrotterna stöd och möjlighet att utvecklas till och i världstoppen. Visionen är att inspirera och skapa positiva förebilder, engagemang och partnerskap som bidrar till att bygga en bättre värld. För mer information, besök www.sok.se.

Om Elite Hotels of Sweden

Elite Hotels of Sweden är Sveriges största familjeägda hotellverksamhet med hotell på 25 orter i Sverige. I oktober 2021 öppnade The Wood Hotel by Elite i Skellefteå, och det senaste tillskottet Ad Astra by Elite öppnade i november förra året. Ytterligare hotell byggs i Kiruna med öppning 2024. I koncernen ingår Vana Spa med tillhörande Rooftop by Vana, samt restaurangkedjan Paolo’s och Sveriges ledande gastropubkedja, The Bishops Arms. För mer information, besök www.elite.se.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Andra artiklar om

Samarbeten