Löfbergs Presenterar Ny Smakrik Espresso: Coppomo

Kafferosteriet Löfbergs utökar sitt sortiment med en exklusiv espresso för Out of Home-segmentet, speciellt anpassad för arbetsplatser, caféer och restauranger. Den nya smakupplevelsen kallas Coppomo och är en krämig och smakrik espresso med subtila toner av nougat och choklad.

Löfbergs, en av Sveriges mest kända kafferosterier, fortsätter att överraska kaffeälskare med en ny tillskott i sitt redan omfattande sortiment. Denna gång lanseras Coppomo, en spännande och smakrik espresso som utlovar att bli en favorit för alla som uppskattar den äkta smaken av italiensk espresso.

"Coppomo är en rund och smakrik espresso som passar bra både med och utan mjölk, den kommer garanterat att bli en ny favorit bland kaffeälskare som gillar italiensk espresso," säger Anna Nordström, kaffeexpert på Löfbergs.

Det som särskiljer Coppomo är inte bara dess utsökta smakprofil utan även dess ursprung. Kaffet är resultatet av noggrant utvalda bönor från ekologiska och Rainforest Alliance-certifierade odlingar i Syd- och Centralamerika samt Östafrika. Dessa premiumbönor är handplockade och hållbart odlade för att garantera högsta kvalitet samtidigt som de respekterar miljön och arbetarnas välbefinnande.

Coppomo genomgår också en unik rostningsprocess i Löfbergs anläggning i Karlstad, där slow roast-metoden används. Denna metod innebär att kaffebönorna rostas vid lägre temperaturer under längre tid, vilket framhäver de subtila smakerna och aromerna på det allra bästa sättet. Resultatet är en espresso som inte bara smälter i munnen utan som också bjuder på en djup och fyllig smakupplevelse med toner av nougat och choklad.

"Vi är mycket stolta över att kunna erbjuda Coppomo till våra kunder inom Out of Home-segmentet. Den är inte bara en kaffesmak utan en upplevelse i sig själv, och den är skapad med omsorg och hänsyn till både kvalitet och hållbarhet," säger Anna Nordström.

Coppomo är det senaste tillskottet till Löfbergs imponerande sortiment av kvalitetskaffe, och det kommer säkerligen att göra intryck på kaffekännare och de som uppskattar en riktigt god kopp espresso. Med sin omsorgsfullt utvalda bönprofil och slow roast-rostning levererar Coppomo en smakupplevelse som är svår att motstå.

För mer information om Coppomo och andra produkter från Löfbergs, besök www.lofbergs.se.

Om Löfbergs:

Löfbergs är ett av Sveriges mest framstående kafferosterier och har en lång historia av att leverera högkvalitativt kaffe till kunder över hela landet. Företaget är även känt för sitt engagemang för hållbarhet och kvalitet.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Andra artiklar om

Råvaror