Ny Kvarterskrog Bistro Bangatan Öppnar i Majorna

Göteborg, september 2023 – Nyligen öppnade Bistro Bangatan dörrarna i Majorna, och de välkomnar gästerna till en underbar atmosfär med sällskapsspel och en varierad meny som inkluderar pastarätter, hamburgare och klassisk husmanskost. Beläget på Bangatan 21, är denna charmiga restaurang öppen sju dagar i veckan och erbjuder en mysig och hemtrevlig miljö där gästerna kan njuta av god mat till rimliga priser.

Ünal Yapici, ägaren till Bistro Bangatan, har en personlig anknytning till Majorna och ser detta som en särskild satsning. "Jag är både uppvuxen och bor själv i Majorna. Jag har spanat in lokalen sedan en tid tillbaka och kan faktiskt se Bistro Bangatan från mitt hem. Nu ser jag fram emot att bidra med en mysig kvarterskrog till området. Vi erbjuder god, vällagad mat till bra priser i en trevlig miljö," säger Ünal Yapici.

Ünal har varit i restaurangbranschen sedan början av 90-talet i Göteborg och driver idag även en annan populär restaurang i Frölunda. Bistro Bangatans lokaler hyrs av Wallenstam och omfattar 250 kvadratmeter. Restaurangen rymmer cirka 90 sittande gäster samt plats för bargäster. Dessutom kan uteserveringen som tillhör restaurangen rymma nästan lika många sittande gäster.

Det nyöppnade Bistro Bangatan är en mycket välkommen tillskott till Majornas mat- och nöjesutbud och ser fram emot att välkomna både lokalbefolkningen och besökare från andra delar av staden.

Om Bistro Bangatan:

Bistro Bangatan är en nyöppnad kvarterskrog i Majorna, Göteborg, som erbjuder en varierad meny med fokus på god mat till rimliga priser. Restaurangen har en trevlig atmosfär och välkomnar gästerna att njuta av sällskapsspel och kulinariska upplevelser i en hemtrevlig miljö.

Kontaktuppgifter:

Bistro Bangatan

Adress: Bangatan 21, 412 55 Göteborg

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Andra artiklar om

Expansion