O’Learys öppnar ny restaurang i Mörby Centrum och tar Eatertainment-upplevelsen till nya höjder

Det populära Eatertainment-konceptet O’Learys gör entré i Mörby Centrum och ger Danderyd sin allra första klassiska sportbar. Beläget på den helt nya butiksgatan på våning tre, södra passagen, kommer O’Learys i Mörby att sträcka sig över över 1000 kvadratmeter och erbjuda en livlig Boston-inspirerad atmosfär. Besökare kan förvänta sig en mångsidig mix av sociala aktiviteter såsom bowling, shuffleboard och karaoke, allt ackompanjerat av amerikanskinspirerad mat och uppfriskande drycker. Restaurangen kommer även att visa sportevenemang i sann O’Learys-anda.

"Här skapar vi en spännande fritidsaktivitet för sportentusiaster och grupper att njuta av, särskilt under kvällstid. Vi ser verkligen fram emot detta nya tillskott", säger Håkan Larsson, centrumchef på Mörby Centrum.

O’Learys Mörby kommer att ha en rymlig uteservering som vetter mot Golfvägen, komplett med en separat entré, vilket gör det möjligt för restaurangen att vara öppen utanför köpcentrets ordinarie öppettider.

"Vi är oerhört glada över att öppna O’Learys på Mörby Centrum. Att kunna erbjuda Danderyds invånare en naturlig samlingsplats är en fantastisk möjlighet, och vi ser fram emot att välkomna både lokalbefolkning och förbipasserande för middag och sociala aktiviteter. Detta markerar vår 13:e enhet i Stockholm, en betydande tillväxt för vårt varumärke", tillägger Jenny Warö, Operations Manager på Social Eatertainment Group.

Håll dig uppdaterad för en oförglömlig mix av sport, nöje och läcker mat när O’Learys fortsätter att omdefiniera eatertainment-upplevelsen.

Källa: O’Learys öppnar ny restaurang i Mörby Centrum!


Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Andra artiklar om

Expansion