Scandic Go Utökar med Ännu Ett Hotell i Centrala Stockholm

Scandic Go, Scandic Hotels Groups nyskapande hotellvarumärke inom det snabbt växande ekonomisegmentet, tar ytterligare ett steg i sin expansiva resa. Efter framgången med öppningen av det första hotellet på Upplandsgatan planeras nu ännu en spännande tillskott till portföljen. Ett hyresavtal har nyligen tecknats för ett centralt beläget hotell med hela 221 rum på Fridhemsplan, Kungsholmen i Stockholm. Den planerade öppningen för detta nya hotell är under sensommaren 2024, efter genomförandet av en omfattande renovering och uppdatering av fastigheten.

Fridhemsplan, med sin närhet till centrala Stockholm, är en betydande inkörsport till staden. Området präglas av en levande atmosfär med bostäder, restauranger, barer, affärer och generösa grönområden. Det är en plats som lockar både fritids- och affärsresenärer, och det nya Scandic Go-hotellet kommer att utgöra en viktig del av denna dynamiska omgivning.

Scandic Go har etablerat sig som ett hotellvarumärke som erbjuder mer än bara en bekväm vistelse. Det kombinerar prisvärdhet med modern design och smarta lösningar för att skapa en unik gästupplevelse. Hotellrummen är utformade för att tillgodose behoven hos en modern generation av resenärer som prioriterar att utforska stadens kultur och nöjen framför traditionella hotellbekvämligheter.

"Vi är otroligt glada över möjligheten att öppna vårt första hotell på Kungsholmen. Den kompakta designen och de effektiva utrymmena är helt i linje med vårt koncept för att skapa en ny Scandic Go-upplevelse och att fortsätta vår expansion inom det snabbt växande ekonomisegmentet. Genom att utöka Scandic Go stärker vi vårt hotell- och produktutbud i Stockholm samtidigt som vi driver på för att ta ledarskap inom detta segment i Norden," säger Jens Mathiesen, vd och koncernchef på Scandic Hotels Group.

Pandox, en av Skandinaviens största hyresvärdar inom hotellfastigheter, har tecknat hyresavtalet för det kommande Scandic Go-hotellet på Fridhemsplan. De ser detta som ett spännande steg i Scandics expansion inom ekonomisegmentet och betonar den unika affärsmodellen som skapar värde både för hotellverksamheten och fastigheten.

Under renoveringsperioden kommer Pandox att genomföra en teknisk uppgradering av fastigheten, med fokus på att säkerställa både gästernas komfort och hållbarhetsmålen. Scandic Go-hotellet på Fridhemsplan kommer att sträva efter att bli certifierat enligt Svanen, Nordens officiella miljömärkning, vilket understryker Scandic Hotels Groups engagemang för en hållbar framtid.

Scandic Go fortsätter att erbjuda sina gäster en bekväm, prisvärd och modern hotellupplevelse i en stadsmiljö som andas liv och mångfald. Genom att öppna detta nya hotell på Fridhemsplan tar Scandic Go ytterligare ett steg mot att förändra hur resenärer ser på ekonomihotell och sätter sin prägel på den växande hotellbranschen.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Oscar Brehmer, Communication Manager, Scandic Hotels Group

E-post: oscar.brehmer@scandichotels.com

Telefon: +46 721 709 297

Åsa Wirén, Ekonomi- och finansdirektör, Scandic Hotels Group

E-post: asa.wiren@scandichotels.com

Telefon: +46 706 444 533

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Andra artiklar om

Expansion