Tallink Silja och Marimekko Skapar Elegans ombord på Fartyget Silja Serenade

Tallink Silja och det ikoniska finska designhuset Marimekko har inlett ett nytt spännande samarbete för att lyfta kundupplevelsen till nya höjder. Ett pilotprojekt har introducerats på fartyget Silja Serenade där 12 lyxiga hytter i Commodore-klassen har inretts med Marimekkos eleganta produkter, inklusive kuddar, handdukar och dricksglas.

Marimekko är känt för sin tidlösa design och har varit en favorit både i finska hem och hos resenärer från hela världen. Detta samarbete syftar till att skapa en ombonad och elegant atmosfär ombord, där gästerna kan njuta av en känsla av lyx och komfort.

Piret Mürk-Dubout, styrelseledamot i Tallink Grupp, säger: "Vi strävar efter att ge våra resenärer en känsla av hemtrevnad och omhändertagande ombord. Marimekkos produkter är omtyckta av våra gäster och genom detta samarbete tar vi interiören i våra hytter till en ny nivå. Vi är glada över att presentera detta resultat för våra gäster."

Projektet involverar 12 hytter i Commodore-klassen på Silja Serenade, vilket inkluderar både hytter med och utan balkong. Syftet är att erbjuda en exceptionell upplevelse för resenärerna och höja standarden på resor med Tallink Silja.

Tallink Silja och Marimekko har tidigare samarbetat vid speciella tillfällen, och detta senaste samarbete följer traditionen av att kombinera det bästa från båda varumärkena för att erbjuda en minnesvärd och stilfull upplevelse för gästerna ombord.

För ytterligare information:

Om Tallink Silja

Tallink Silja är en ledande aktör inom sjöfartsindustrin och erbjuder ett brett utbud av kryssningar och färjelinjer i Östersjöregionen. Företaget strävar efter att erbjuda resenärer unika och minnesvärda upplevelser ombord på deras fartyg.

Om Marimekko

Marimekko är ett välkänt finskt designhus känt för sina ikoniska mönster och produkter. Företaget har en lång tradition av att skapa tidlös design och har en global kundkrets som uppskattar deras unika och färgglada uttryck. Besök www.marimekko.com för mer information.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Andra artiklar om

Inredning & möbler