THE JETS Sätter Jazzig Prägel på Hotel Kung Carl:s Fredagskvällar

Stockholm, 26 september 2023 – På Hotel Kung Carl blir fredagskvällarna extra glamorösa när The JETS, en dynamisk showgrupp, intar scenen. Deras fantastiska röster och snygga dans förvandlar moderna hits till jazziga tolkningar med influenser från 20- och 40-talen. Denna musikaliska resa inkluderar låtar från artister som Beyoncé, Michael Jackson, Dua Lipa, Bruno Mars, Mariah Carey, Christina Aguilera och Britney Spears.

Hotel Kung Carl, känt för sin eleganta atmosfär, är stolta över att kunna erbjuda denna unika musikaliska upplevelse till sina gäster. The JETS framträdanden kommer att förgylla hotellets atmosfär och föra tillbaka lyssnarna till en tid av charm och elegans.

Daniel Boudal, PR- och nöjeschef på Kung Carl, uttrycker sin beundran: "Det här är seriöst något av det bästa jag hört. Tjejerna tar moderna hits och förvandlar dem till ett storslaget sound från 20-, 30- och 40-talet, och tillsammans med deras helt fantastiska röster så blir det magi."

Med kreativa arrangemang och en passion för musik tilltalar The JETS en bred publik och bjuder in både musikälskare och nyfikna att utforska jazzens magi.

Elin Tossavainen, sångerska och grundare av The JETS, delar sin inspiration: "När jag skapade The JETS ville jag att man ska få alla de stora hitsen från spotifylistorna med en touch av vintage. Jag har alltid älskat jazz, det kommer från min morfar. Jag är även inspirerad av Andrew Sisters som också sjunger i stämmor."

Missade inte chansen att uppleva The JETS på Hotel Kung Carl. Boka ditt bord redan idag för en kväll fylld med jazziga toner och oförglömliga ögonblick!

Om Hotel Kung Carl:

Hotel Kung Carl, centralt beläget i Stockholm, är ett elegant boutiquehotell som erbjuder en unik och exklusiv upplevelse för sina gäster. Med sin vackra inredning, förstklassiga service och lyxiga faciliteter är Hotel Kung Carl perfekt för både affärs- och fritidsresenärer.

Kontaktuppgifter:

Hotel Kung CarlAdress: Birger Jarlsgatan 21a, 111 45 StockholmTelefon: 08-463 50 00E-post: info@kungcarl.seWebbplats: kungcarl.se

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Andra artiklar om

Underhållning