Webhallen och Steam Hotel Lanserar Sveriges Första Gaming Suite

September 2023 - Webhallen har stolt meddelat att de i samarbete med Steam Hotel i Västerås har öppnat Sveriges, och möjligen Europas, första gaming suite. Denna unika upplevelse låter gästerna spela obegränsat i en särskild gaming suite och sedan övernatta i det angränsande hotellet.

Webhallen, en av Sveriges mest kända elektronikåterförsäljare, har nu tagit steget in i hotellvärlden genom att lansera en exklusiv gaming suite i samarbete med Steam Hotel i Västerås. Gaming suiten är utrustad med fem spelstationer som är utrustade med high-end datorer från Webhallen Config, kända för sin höga kvalitet och prestanda.

Maria Dzijan, Brand and Loyalty Club Manager på Webhallen, beskrev satsningen: "Vår ambition är att skapa en helt ny, unik och minnesvärd gaming-upplevelse som överträffar förväntningarna för spelare på alla nivåer. Oavsett om det är ett helt gäng som har laddat inför ett VIP-lan tillsammans eller om endast en person i sällskapet som spelar - är vi fast beslutna att uppfylla detta mål för alla som besöker vår Gaming Suite."

Den unika gamingupplevelsen syftar till att ge en vuxen publik den klassiska lan-känslan samtidigt som de kan njuta av Steam Hotels bekvämligheter. Steam Hotel erbjuder en mängd andra aktiviteter, inklusive Pool Club, golfsimulator, karaoke-rum och tre restauranger. För att komma i rätt stämning kommer alla som bokar rummet att välkomnas med en ishink fylld med RedBull.

Maria Dzijan tillade: "Vi ser fram emot att tillsammans med Steam Hotel skapa en unik destination som erbjuder deras enastående boendemöjligheter i kombination med otroliga spelupplevelser tack vare de handbyggda datorerna av Webhallen Config-teamet och våra noggrant utvalda produkter."

För mer information, vänligen kontakta:

  • Webhallen: Maria Dzijan, Brand and Loyalty Club Manager på Webhallen
  • Steam Hotel: Besök Steam Hotels webbplats för mer information.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Andra artiklar om

Underhållning