Fria El-låne-bilar Revolutionerar Hotellgästers Upplevelser


Hotell- och upplevelseindustrin tar ett stort steg mot hållbarhet och förbättrad gästupplevelse. ESS Group, tillsammans med det nya elbilsvarumärket ORA, har lanserat en innovativ satsning på fria el-låne-bilar för sina gäster. Genom detta partnerskap erbjuder ESS Group nu både fria el-låne-bilar och shuttle-service för att hjälpa gästerna att utforska närområdet på ett hållbart sätt.

Med ökat intresse från gäster för längre vistelser på hotelldestinationer och att upptäcka omgivningarna, har ESS Group valt att möta efterfrågan genom att erbjuda gästerna fri tillgång till el-låne-bilar. Samarbetet med ORA, som erbjuder elbilar med en räckvidd på 310 till 420 km och högsta betyg i krocktester, gör detta möjligt på hotelldestinationer som Ystad Saltsjöbad, Falkenberg Strandbad, MJ’S och Ellery Beach House.

"Vår fokus är att förstärka gästupplevelsen. Genom detta samarbete med ORA tar vi ett stort steg i den riktningen. Det ger gästerna en fantastisk möjlighet att utforska omgivningarna samtidigt som vi kan erbjuda en hållbar transportlösning," säger Fredrik Toreskog, Creative Director på ESS Group.

Pilotprojektet som genomfördes mellan oktober 2022 och april 2023 visade positiva resultat. Gästernas självledarskap ökade med 13 %, självinsikt med 20 %, motivation med 8 % och välmående samt avsaknad av negativ stress ökade med 16 %. Dessa resultat bekräftar den positiva inverkan av denna hållbara initiativ.

Linda Ungh, Marknadschef för ORA Sverige, säger: "Vi ser på detta samarbete som en möjlighet att inte bara förbättra gästupplevelsen utan också att öka medvetenheten kring hållbarhet och förnybara transportalternativ. Genom att introducera gästerna till elbilar hoppas vi även öka deras intresse för att överväga en egen elbil i framtiden."

Totalt 10 ORA elbilar finns tillgängliga på destinationerna och servicen erbjuds från den 13 juli till den 31 augusti. Genom detta samarbete visar ESS Group att innovation och hållbarhet går hand i hand för att skapa en ännu bättre gästupplevelse.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Fredrik Toreskog

Creative Director & Partner, ESS Group

E-post: fredrik@essgroup.se

Telefon: +46 705-70 55 22

Linda Ungh

Marknadschef för ORA Sverige

E-post: hej@ora.se

Telefon: +46 739-20 49 22

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Andra artiklar om

Hållbarhet