Zebrain Tecknar Ramavtal med Strawberry för Digital Coaching i Norden och Baltikum

Zebrain, den framstående digitala coachingplattformen i Norden, meddelar idag att Strawberry (tidigare Nordic Choice Hotels) har undertecknat ett ramavtal för att erbjuda digital coaching till ledare och chefer på organisationens 230 hotell. Zebrains skräddarsydda digitala coachingprogram, ledda av högcertifierade coacher, är inriktade på att främja beteendeförändringar och effektivt utveckla humankapitalet. Ramavtalet innebär att Zebrain blir exklusiv partner för huvudkontorets ledarskapssatsningar samt rekommenderad partner för individuella hotell inom den nordiska koncernen.

Efter ett framgångsrikt pilotprojekt mellan oktober 2022 och april 2023, där Zebrain integrerades i Strawberrys mentorskapsprogram och 20 hotellchefer erhöll regelbunden coaching, rapporterades positiva framsteg. Resultaten visade en imponerande ökning av självledarskap med 13 %, självinsikt med 20 %, motivation med 8 % och grundenergi (välmående och avsaknad av negativ stress) med 16 %.

Sandra Janbell, Director Talent & Development på Strawberry, kommenterade: "Vi utforskar kontinuerligt nya sätt att driva och utveckla ledarskapet inom vår organisation. Samarbete med Zebrain har fått positiv feedback från deltagarna, och de mätbara resultaten talar för sig själva. Det nya ramavtalet med Zebrain möjliggör smidig tillgång till coaching för fler inom organisationen."

Anna Bloth Karling, Vd och medgrundare av Zebrain, tillade: "Coaching har bevisad potential att utveckla individuell kapacitet. Genom vår digitala plattform gör vi coaching tillgänglig, effektiv och mätbar. Resultaten från den första piloten med Strawberry talar för sig själva och ramavtalet öppnar nya möjligheter att implementera coaching i större organisationer. Vi ser fram emot ett fortsatt givande samarbete med Strawberry."

Det nya ramavtalet markerar en gemensam strävan mot utveckling, ledarskap och individuell tillväxt inom organisationen och kommer att ge en påtaglig fördel för både Strawberry och Zebrain.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Andra artiklar om

Personal